Icke-bindande och kostnadsfritt för dig

Fortum

På Fortum är vi stolta över vår förmåga att leverera elektricitet som håller dina lampor tända och dina elapparater igång smidigt. Med en robust infrastruktur och en hängivenhet till kvalitet säkerställer vi att du aldrig behöver oroa dig för strömavbrott eller fluktuationer.

Upptäck kraften hos Fortum: din pålitliga elleverantör

När det handlar om att hitta ett pålitligt elbolag behöver du inte leta längre än Fortum. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig källa till elektricitet, och vi finns här för att erbjuda dig förstklassig service som du kan lita på.

Fortum är inte bara ännu ett elbolag; vi är din pålitliga elpartner när det gäller att leverera energilösningar som motsvarar dina specifika behov. Med ett åtagande för hållbarhet och fokus på kundnöjdhet sticker vi ut som en framträdande aktör inom elbranschen.

Oöverträffad tillförlitlighet

Vår infrastruktur är utformad för att klara de tuffaste utmaningarna och garantera oavbruten strömförsörjning till ditt hem eller företag. Med Fortum kan du vara trygg i vetskapen om att dina elektriska behov alltid kommer att tillgodoses, oavsett omständigheterna.

Hållbara lösningar

I dagens värld är hållbarhet avgörande. Fortum åtar sig att erbjuda rena och gröna energialternativ. Vi investerar i förnybara energikällor, såsom vind- och solkraft, för att minska vår koldioxidavtryck och bidra till en grönare planet.

Fördelar med att välja Fortum

När du väljer Fortum som din elleverantör får du tillgång till en mängd fördelar som sätter oss isär från konkurrensen.

Konkurrenskraftiga priser

Vi förstår att prisvärdhet är en högsta prioritet för våra kunder. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga prissättningsplaner som är anpassade till dina konsumtionsmönster. Med Fortum kan du njuta av högkvalitativ elektricitet utan att tömma din plånbok.

Utmärkt kundservice

Vårt åtagande för kundnöjdhet sträcker sig bortom att bara tillhandahålla elektricitet. Vi har ett dedikerat supportteam redo att assistera dig med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha. Din säkerhet är vår prioritet.

Flexibilitet och bekvämlighet

Fortum erbjuder en mängd olika planer och betalningsalternativ som passar din livsstil. Oavsett om du föredrar fastprisplaner för förutsägbarhet eller variabla priser för flexibilitet har vi alternativ som passar dina behov.

Avancerad teknologi

Vi utnyttjar den senaste tekniken för att erbjuda dig realtidsinsikter i din energiförbrukning. Med våra användarvänliga verktyg och mobilapp kan du övervaka din användning, hantera dina fakturor och optimera din energieffektivitet.

Få skräddarsydda erbjudanden från flera elleverantörer

När du jämför elpriser och letar efter den bästa elleverantören är det viktigt att du tar dig tid att utforska dina olika alternativ. Fortum är här för att erbjuda dig pålitlig och prisvärd el, men vi uppmanar dig också att jämföra erbjudanden från flera elleverantörer för att säkerställa att du får det bästa elavtalet som passar dina behov och budget.

För att göra det enkelt för dig har vi en smidig lösning. Fyll i vårt formulär nedan och få skräddarsydda erbjudanden från flera elleverantörer. Det är ett steg mot att säkerställa att du får den bästa möjliga elavtal till rätt pris. Vi är här för att stödja dig i ditt val av elleverantör och ser fram emot att vara din pålitliga partner för elektricitet.

Betygsätt vår tjänst
Betygsätt den här tjänsten genom att klicka på det antal stjärnor du tycker att vi förtjänar.