Icke-bindande och kostnadsfritt för dig

Daikin värmepump

Intresserad av en värmepump? Då bör du först och främst bli bekant med de olika märken som finns tillgängliga. Daikin är ett av de många alternativen när det gäller tillverkare.

Ta en titt på Daikin värmepumpar

Daikin erbjuder både luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepumpar och bergvärme. De har många olika modeller att välja mellan - så det finns något för alla smaker.

Detta är kanske inte ett varumärke som alla känner till väl, åtminstone inte i samma utsträckning som vi känner till andra varumärken bättre.

Anledningen till det är främst att många av de andra varumärkena också producerar mycket annat - produkter som vi är mer bekanta med. Daikin har producerat värmepumpar i många år och har lång erfarenhet med klimat i Norden.

Värmepump

Om du ännu inte har övervägt att skaffa en värmepump är det dags att du får se alla bra fördelar. Du kan troligen fråga vem som helst som har en värmepump, och de kommer att berätta att inomhusklimatet är helt annorlunda än vad de var vana vid tidigare.

En värmepump kan också hjälpa dig att spara pengar - elräkningarna som dyker upp kommer sannolikt att minska avsevärt.

Luftvärmepumpar kan inte bara värma, de kan även användas för att kyla ned ditt hem under sommaren. Detta är produkter som ger dig en behaglig inomhustemperatur året runt.

Daikin luftkonditionering

Daikin är känt för att ha mycket fokus på luftkonditionering. Det är en annan stor fördel med att ha en värmepump - du får egentligen två saker till priset av en. När sommaren kommer har du plötsligt möjligheten att ha det svalt och skönt inomhus, istället för att värmen ska vara till besvär när du behöver vara produktiv och effektiv.

Daikin värmepumpspris

Som nämnts tidigare har du många olika modeller att välja mellan om du bestämmer dig för att skaffa en värmepump från Daikin. Priset kommer därför att variera beroende på vilken modell du väljer. Priset kan också variera mellan olika leverantörer, och kostnaden för installation tillkommer oftast. Som ett exempel har Daikin en värmepump som säljs för cirka 16 000 kr + installationskostnad.

Värmepump Daikin

Daikin har bra värmepumpar som är anpassade för det nordiska klimatet. Det innebär att värmeeffekten är god. Daikin erbjuder bland annat följande modeller: Moskus, Optimised heating 4, Synergi, Daikin Emura, Daikin Nexura och Multi.

Vilken värmepump du bör välja beror på vilken typ av bostad du har (hur stor den är) och vad du själv önskar. Fråga gärna en leverantör om tips och råd!

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.
Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.

Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.
Betygsätt vår tjänst
Betygsätt den här tjänsten genom att klicka på det antal stjärnor du tycker att vi förtjänar.