cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Icke-bindande och kostnadsfritt för dig

Panasonic värmepump

Här kan du lära dig lite mer om Panasonics utbud. Innan du köper en värmepump är det bra att ha kunskap om vad som finns på marknaden. Kanske slutar det med att du väljer en värmepump från Panasonic?

Du gör i alla fall klokt i att påbörja processen och börja leta efter en värmepump. Sverige har ofta kalla perioder, vilket innebär att vi måste vidta vissa åtgärder för att ha det varmt och bekvämt inomhus.

Intresserad av en Panasonic luftvärmepump?

En stor fördel med att köpa en luftvärmepump från Panasonic är att du då får minst fem års garanti på din pump. Detta är något som många kunder tycker är en trygghet! OBS: För att vara säker på att denna garanti gäller bör du få värmepumpen installerad av en auktoriserad installatör/leverantör.

Om vi tittar på Panasonics värmepumps hemsidor ser vi snabbt att utbudet är så stort att det är nästan omöjligt att välja. Detta är egentligen bara en bra utgångspunkt, vilket betyder att oavsett vilka behov, begränsningar och bostad du har, kan du hitta en värmepump hos Panasonic.

Du kan faktiskt spara en hel del pengar genom att ha en värmepump. Du kommer att märka det på dina elräkningar efter en kort tid. Det betyder att även om det är en initial kostnad att köpa en värmepump, kan du faktiskt tjäna tillbaka den.

En värmepump kan användas under lång tid i många år - det är en bra investering. Kom också ihåg att du blir mer miljövänlig med en värmepump i ditt hem!

Hur fungerar Panasonic värmepumpar?

Som nämnt har Panasonic otroligt många modeller av värmepumpar. En av anledningarna till att det finns så många modeller är att de har värmepumpar som fungerar på olika sätt. Panasonic säljer både luft-luft-värmepumpar, luft-vatten-värmepumpar och multisplit.

De flesta väljer en av pumparna som är av typen luft-luft, vilket är den vanligaste typen. Luftvärmepumpar fungerar genom att den tar in luft utifrån och för in annan luft till ditt hem. När kall luft tas in utifrån får du plötsligt varm luft in till dig.

Detta regleras så att du alltid har en bra temperatur inomhus. Eftersom denna pump använder luften och energin utomhus krävs en utomhusdel. Du har alltså en del av pumpen inne och en del av pumpen ute. Har du kanske lagt märke till detta hos en granne?

De flesta luftvärmepumpar kan även brukas för att kyla ditt hem. Därmed får du rätt inomhustemperatur året runt

Tillbehör till din Panasonic värmepump

Panasonic har också en del tillbehör att erbjuda. Eftersom din värmepump kommer att ha en utomhusenhet har du möjlighet att köpa ett värmepumpshus till den delen.

Många tycker att det blir mycket snyggare på det sättet. Dessutom tar du bättre hand om din maskin. Huset skyddar och ser till att snö, löv och smuts håller sig borta. Hos Panasonic hittar du ett sådant skydd i furu.

Förutom skyddshus har Panasonic något som kan vara lockande för dem som är intresserade av att vara moderna och för dem som är intresserade av teknik.

Du kan nämligen köpa tillbehör som gör att du kan styra din värmepump från en app på din smartphone. Då kan du fjärrstyre din pump.

Om du är intresserad av att köpa något av detta är det klokt att meddela leverantören direkt. Det är mycket bättre att köpa allt som en paketlösning än att köpa något nu och något annat senare. Kanske kan du få ett bättre paketpris?

Bästa värmepumpen

Undrar du vilken modell som är marknadens allra bästa värmepump? Det är riktigt smart om du tar dig tid att hitta en värmepump av hög kvalitet, men kom ihåg att det handlar om dina behov och att du kanske behöver en annan pump än din granne till exempel.

På internet kan man hitta en del tester. Dessa tester kan ge en liten inblick i vad som finns på marknaden och vilka pumpar som är bäst i test. Vi uppmanar dig ändå att inte lita 100 % på dessa tester.

Kom ihåg att marknaden förändras snabbt (det kommer hela tiden nya produkter), och se noga på när testerna genomfördes, av vem och vilka faktiska kriterier som användes. Det är inte säkert att testet värderar det som är absolut viktigast för dig.

För att hitta den värmepump som kommer att göra dig nöjd är det bra att prata med en leverantör. Berätta om dina behov, var ditt hus ligger, hur stort ditt boende är, hur din planlösning ser ut, hur många rum huset/lägenheten har och hur mycket pengar du kan spendera på en värmepump.

Ha gärna en budget, men kom ihåg att det kan vara en investering, du kan få tillbaka det du spenderar.

Panasonic - Värmepumpspris

Alla som har bestämt sig för att köpa en värmepump eller funderar på ett sådant köp undrar över kostnaden. Därför söker många efter svar och hoppas på att hitta den billigaste värmepumpen på marknaden.

Det finns en stor prisskillnad mellan den billigaste och den dyraste pumpen, så det är naturligt att man kan välja en av de billigare alternativen. Det kan dock visa sig vara ibland fel val. När det gäller värmepumpar är det viktigt att satsa på en kvalitetsprodukt som kommer att hålla länge.

Tänk på hur besviken du skulle bli om värmepumpen inte ger dig det inomhusklimat du förväntar dig. Med det sagt behöver du inte nödvändigtvis välja den dyraste modellen.

Varför välja Panasonic?

Det finns många olika märken att välja mellan, så varför välja just Panasonic? Det är upp till dig att bestämma, och vi har inte skrivit den här artikeln för att övertala dig. Nu när du har fått en del information om märket och värmepumpar har du en bättre grund för att fatta ett beslut.

Om du tycker att Panasonic har attraktiva värmepumpar som gör det du behöver och du är nöjd med priset, då bör du välja Panasonic. Om du däremot inte hittar exakt det du letar efter, bör du välja ett annat märke.

Kom ihåg att Panasonic har ett stort utbud av olika modeller, så du har många alternativ även inom märket. Om du är osäker eller vill veta mer om skillnaderna/likheterna kan du kontakta en leverantör. De hjälper dig gärna vidare!

Om du är redo nu är det dags att hämta erbjudande. Det är alltid dumt att skjuta upp köpet av en värmepump. Förbered dig inför en kall vinter och en varm sommar - vidta de åtgärder som krävs för att få det bekvämt när du är hemma. Trots allt tillbringar vi mycket tid där.

Är du redo att skaffa en Panasonic värmepump? Då bör du hitta en återförsäljare som erbjuder detta märke och sedan boka en tid för installation. Plötsligt har du en fantastisk värmepump på plats!

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.
Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.

Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.
Betygsätt vår tjänst
Betygsätt den här tjänsten genom att klicka på det antal stjärnor du tycker att vi förtjänar.