Icke-bindande och kostnadsfritt för dig

Thermia Värmepumpar

Funderar du på att köpa en Thermia värmepump?

Thermia är en tillverkare som är baserad i Arvika, Sverige, där deras produkter också tillverkas. Det inkluderar värmepumpen som du kanske överväger att köpa.

Thermia har arbetat med värmelösningar i över 100 år och fokuserar på innovation och att hitta smarta uppvärmningslösningar för hushåll.

Värmepumpar från Thermia kan passa både i villor, fritidshus och större fastigheter. Få professionell hjälp av en expert så att du kan vara säker på att du får produkter som ger dig mest valuta för pengarna.

Produkter från Thermia

Thermia erbjuder flera typer av värmepumpar. Det inkluderar luft-luft-värmepumpar, luft-vatten-värmepumpar, jordvärmepumpar och bergvärmepumpar. Förutom värmepumpar tillverkar de också varmvattenberedare.

Valet av Thermias värmepump beror på vilken typ av bostad du har och vad din budget är.

Till exempel kräver luft-vatten-värmepumpen att du har vattenburen värme eller planerar att investera i det. Samma gäller för värmepumpar med bergvärme och jordvärme.

Med bergvärme och jordvärme tillkommer även kostnader för borrning och grävning i trädgården. Men dessa produkter är mer energieffektiva och stabilare än värmepumpar som hämtar värmen från luften.

Den vanligaste värmepumpen är dock luft-luft-värmepumpar. Det beror troligen på att priset är betydligt lägre och att det inte krävs omfattande ingrepp för att installera den. Den ger fortfarande mycket värme för pengarna och hjälper till att sänka dina elkostnader.

Ska jag välja en Thermia värmepump?

Thermia värmepumpar har en lång erfarenhet när det kommer till värmelösningar. De jobbar hela tiden med att skapa nya produkter som möter kunders behov.

Bland annat bör du se på storleken på din bostad. Man behöver olika värmepumpar basert på storleken till bostaden.

Till exempel kommer en för liten värmepump att använda mycket energi för att leverera värme i ett rum som är för stort för den.

Genom att ta hjälp av ett proffs är du säker på att du väljer rätt värmepump anpassad efter dina behov.

Om du får ett proffs att titta på ditt hem innan du väljer så kommer du att kunna spara mer med din värmepump. Eftersom den är rätt dimensionerad och rätt placerad för optimal drift.

För att få bästa livslängd på din värmepump bör du regelbundet beställa en service.

Jämför erbjudanden på värmepumpar

När du ska köpa en värmepump, oavsett om det är från Thermia eller en annan leverantör, är det klokt att jämföra erbjudanden.

Du behöver en installatör, eftersom det är olagligt att själv installera värmepumpar, så kan det vara fördelaktigt att skaffa erbjudanden för både värmepumpen och installationen.

På så sätt kan du dra nytta av expertkunskapen hos yrkespersoner som kan hjälpa dig att få mer information om vilka värmepumpar som passar för dig.

Med vårt enkla formulär kan du få offerter från flera värmepumpsleverantörer samtidigt. Du hittar formuläret för värmepumpar här.

Vår jämförelsetjänst är både gratis och helt utan förpliktelser. På så sätt kan du spara både tid och pengar genom att få offerter via oss.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.
Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.

Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.
Betygsätt vår tjänst
Betygsätt den här tjänsten genom att klicka på det antal stjärnor du tycker att vi förtjänar.