Icke-bindande och kostnadsfritt för dig

NIBE värmepump

Det är klokt att ta reda på vilket märke du ska välja om du överväger att skaffa en värmepump. Du kommer knappast att ångra ditt val - särskilt inte när det är vinter.

Innan du väljer NIBE värmepumpar

NIBE erbjuder många bra produkter inom värmelösningar och det finns många olika värmepumpar att välja mellan. NIBE är ett stort varumärke som finns i 50 olika länder.

Detta innebär att de ständigt uppgraderar både sig själva och de pumpar de levererar.

NIBE levererar bergvärmepumpar, avlufts-värmepumpar och luft-vatten-värmepumpar. Du kan därför själv välja vilken typ av funktion din värmepump ska ha - olika hus har olika behov.

Bland de värmepumpar som levereras av NIBE är luft-vatten-pumpen förmodligen den vanligaste typen, och det är en bra lösning för oss i Norden.

Denna typ av värmepump fungerar genom att den tar in luft utifrån och sedan värmer upp ditt vatten.

NIBEs Värmepumpspris

Om du har en helt konkret budget att förhålla dig till, som inte ger dig mycket utrymme att välja, bör du informera den leverantör du väljer om detta. Då kan de troligtvis ge dig råd om vilka värmepumpar du har möjlighet att välja mellan.

Kom också ihåg att det kan vara lönsamt att få offerter från flera olika leverantörer. Då ser du snabbt var du kan få det bästa priset.

NIBE värmepump

Allt fler inser vikten av att skaffa en värmepump. En bra inomhusmiljö är viktig för humöret och vardagen. Vissa köper värmepumpar för att minska kostnaderna för el, medan andra främst vill kunna hålla värmen alltid.

Det finns många olika modeller, så det handlar om att hitta den som är optimal för just dig!

NIBE är ett varumärke som levererar många olika värmelösningar och som riktar sig mot en stor marknad i Nordeuropa. De fokuserar på att leverera bra värmepumpar och lösningar som passar det väder vi har här i landet.

Du kan tryggt välja en värmepump från NIBE och vara säker på att du får det varmt och skönt hemma. NIBE har också något de har valt att kalla "NIBE Uplink".

Detta system låter dig styra och övervaka både värmepumpen och värmen i ditt hem via telefonen. Du får både överblick och status - och du kan även se till att huset är varmt när du kommer hem.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.
Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.

Detta tar inte mer än 2 minuter av din tid.

Få offerter på värmepump från upp till 4 leverantörer och hitta den bästa modellen till rätt pris.
Betygsätt vår tjänst
Betygsätt den här tjänsten genom att klicka på det antal stjärnor du tycker att vi förtjänar.